BEL-ARTiesten

Nu te zien!

Lange tijd waren er vanwege de Coronapandemie geen tentoonstellingen te zien in het BEL kantoor. Daar komt nu verandering in met de tentoonstelling BEL-ARTiesten. Leden van de BELart kunstcommissie presenteren hun eigen werk. U krijgt een inkijkje in de kunstzinnige activiteiten van Kees Kerkhof, Elize van der Werff, Bia Maas en Karin de Boer. Normaal zetten deze kunstenaars zich binnen de BEL-Artkunstcommissie volop in om het werk van anderen te tonen maar nu is het tijd om hun eigen werk in de spotlights te zetten.

Kees studeerde in 1984 af aan de Gerrit Rietveld Academie. De natuur is zijn grootste inspiratiebron. In zijn huidige werken gebruikt hij vooral oliepastelkrijt. Daarnaast werkt hij bij het maken van portretten in inkt op een directe en dynamische manier.

Karin volgde haar opleiding eveneens aan de Gerrit Rietveld Academie en specialiseerde zich in fotografie, ook schildert zij al meer dan twintig jaar. De liefde voor de kunst kreeg zij van huis uit mee, haar vader was kunsthandelaar in 17e-eeuwse schilderijen en haar moeder schilderde.

Ook voor Bia vormt de beeldende kunst een belangrijk deel van haar leven. Tijdens haar studie aan de Kunstacademie verbleef zij een periode in Spanje. Sindsdien heeft zij veel gereisd. De ervaringen en vondsten van deze reizen aangevuld met aangespoelde gedachten vormen het materiaal voor haar tekeningen, schilderijen, foto’s en andere kunstvormen.

 Elize tekent en schildert al haar leven lang. Daarnaast fotografeert zij en werkt ze met klei en diverse andere materialen. Ze heeft al vele exposities op haar naam staan en zij gaf  jarenlang boetseerlessen.

Wilt u ook exposeren in het gemeentehuis, zie dan de website www.belartexpositie.nl

De tentoonstelling is tot en met eind december te zien tijdens openingsuren van het BEL Kantoor (gemeentehuis) aan de Zuidersingel 5 in Eemnes.

 

Related posts