Bergetappe wandelaars

Als de coronaregels het toestaan wordt op zondag 12 december weer een groepswandeling van de Stichting Wandelvierdaagse Het Gooi gehouden. Een pittige tocht, want onderweg moeten maar liefst vier ‘bergen’ worden bedwongen. De 18 km lange route voert de lopers naar landgoed Larenberg (achter het Tergooi-ziekenhuis), de Tafelberg, het Huizerhoogt en de Woensberg. Halverwege is er een koffiestop bij de handbalclub in Blaricum. 

Via Mauvezand, Gooiergracht en Postiljonheide keert het gezelschap terug naar start- en finishplaats SV Laren aan het Schuilkerkpad in Laren.

Op vertoon van de coronapas en id-kaart kunnen belangstellenden zich tussen 8.45 en 9.15 uur aanmelden in de kantine van SV Laren, waarna de groep om 9.30 uur op pad gaat. Deelname kost 4 euro, inclusief koffie met koek! Honden mogen niet mee.

Raadpleeg voor het laatste nieuws de site www.wandelvierdaagsehetgooi.nl. Daar kan vanaf heden ook worden ingeschreven voor de Gooise vierdaagse die van 22 t/m 25 juni 2022 wordt gehouden. De eerstvolgende groepstochten zijn op 9 januari, 13 februari, 13 maart en 10 april.

Related posts