Digitaal fotoboek of design kerstboom: creatief op weg naar kerst.

Nog net even origineel en creatief uit de hoek komen voor de kerst? Dat kan bij Volksuniversiteit Het Gooi. Bijvoorbeeld met een zelfgemaakt digitaal fotoboek. Tijdens de workshop van Meta Selders op zaterdag 11 december in het Huis van Eemnes leert u alle trucs en handigheidjes en krijgt u tips om van ieder fotoboek een even persoonlijk als mooi document te maken. Een super cadeau idee waar je iedereen mee verrast.  Meta werkt met de software van Albelli.
Ook leuk, niet alleen voor kleinbehuisden, maar ook voor iedereen die dol is op zoveel mogelijk kerst en één zo’n boom wat aan de magere kant vindt: de design kerstboom. Een plat ijzeren frame in de vorm van een kerstboom dat u in de workshop van Hetty Eijbers op 7 december in het Huis van Eemnes versiert en transformeert tot een feestelijke blikvanger.

Voor meer info en aanmelden:  www.volksuniversiteithetgooi.nl

Related posts