Eemnes start wekelijks energiespreekuur in Huis van Eemnes

Elke donderdag van 13.30 tot 15.00 uur beantwoorden energiecoaches van Eemnes Energie vragen over het verduurzamen van de woning en de energierekening.

Een energiecoach van EemnesEnergie is iedere donderdagmiddag tussen 13.30 en 15.00 uur aanwezig in het Huis van Eemnes. Eemnessers met vragen over de energierekening of het verduurzamen van hun huis zijn van harte welkom tijdens het energiespreekuur. Een afspraak maken is niet nodig.

De energiecoaches van EemnesEnergie staan tijdens het spreekuur klaar voor alle Eemnessers, huurders en woningeigenaren, en beantwoorden alle vragen over de (hoge) energierekening, besparen, isoleren of over warmte.
Ook als bewoners een offerte hebben opgevraagd voor werkzaamheden, kunnen zij deze door de energiecoach laten checken op duurzaamheid. Verder is het mogelijk om tijdens het spreekuur een persoonlijke vervolgafspraak te maken. De energiecoach van EemnesEnergie komt dan bij de bewoners thuis voor een energiebesparingsadvies op maat.

Peter van Drenth, voorzitter EemnesEnergie over het energiespreekuur: “Wij bieden Eemnessers al een aantal mogelijkheden om aan de slag te gaan met verduurzaming. Zo kunnen zij meedoen met onze inkoopacties isoleren en zonnepanelen en bieden wij 100% groene energie via OM | nieuwe energie. Met het ons wekelijks energiespreekuur willen wij het  inwoners nog gemakkelijker maken om zelf geld én energie te besparen. ”

Meer informatie over de energiecoach staat op: https://eemnesenergie.nl/energiecoach/

Related posts