FITNESS EEMNES!

Eindelijk is het zover!

In februari 2022 komt er in de oude bibliotheek van Eemnes een gloednieuwe sportschool en wel onder de naam FITNESS EEMNES! Voor dit prachtige project hebben Robin Koelewijn van Fysiotherapie Eemnes, Jan Marten Schotsman en Roel Cnossen van Fysio- en Manuele therapie Jan Marten Schotsman de krachten gebundeld. Er kan straks getraind worden in een prachtige ruimte van 600m2 voorzien van de nieuwste fitness apparatuur. De komende maanden wordt er nog druk verbouwd om de ruimte tot een verantwoorde trainingszaal te maken.

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom de fitness via www.fitnesseemnes.nl. Ook te volgen via onze instagrampagina @fitnesseemnes en facebookpagina Fitness Eemnes.

Blijf vooral de komende weken scherp want er komt een prachtige Pre-Sale aan met fantastische kortingen!

Related posts