Geef een training, workshop of lezing in het Huis van Eemnes

Kun je fantastische kleding maken? Weet jij hoe je met je smartphone geweldig fotografeert? Of ben je een getalenteerde interieurstylist? Het Huis van Eemnes is op zoek naar mensen die heel graag hun passie, kennis, kunde of ervaring willen delen met anderen door bijvoorbeeld een training, workshop of lezing te geven.

Lydia Baloe, algemeen directeur: “Het Huis van Eemnes is een plek waar iedereen meedoet. Een plek om te ontmoeten, om te leren en om te helpen en geholpen te worden. Er zijn zoveel getalenteerde Eemnessers die iets weten of kunnen wat een ander juist zou willen leren. Wij brengen deze mensen graag bij elkaar.

Zie jij jezelf dit wel doen? Meld je aan via info@huisvaneemnes.nl en dan kijkt het Huis van Eemnes graag met jou wat jullie voor elkaar kunnen betekenen.

Related posts