RONDJE CULTUUR UITGESTELD NAAR DONDERDAG 17 FEBRUARI

Het team van Rondje Cultuur had een top programma samengesteld voor het eerste Rondje Cultuur van 2022. Een prachtig persbericht in De Rotonde gekregen, maar  .….  we mogen nog niet in de theaterzaal op 20 januari !

Het goede nieuws is dat onze gasten nu toegezegd hebben dat zij alsnog op

donderdag 17 februari graag komen naar het Huis van Eemnes. We kunnen dan genieten van de glaskunst van Hilde Rooij; het optreden van de zangeres Josefien Rutgers en een presentatie over de waterstanden in Nederland.

Het programma start om 20.00 uur; de toegang is gratis en de theaterzaal is vanaf 19.30 uur open. Kom op tijd, want vol = vol !

Voor uw en onze gezondheid: de controles zullen volgens de op dat moment geldende voorschriften worden uitgevoerd. Voor nu is dat een mondkapje bij binnenkomt en het tonen van een corona-pas (qr-code) of negatief testbewijs.

Related posts