Deo et Arti “JUDAS”

Vol trots presenteert Toneelvereniging Deo et Arti “JUDAS”, een psychologische theaterthriller, geschreven door Sophie Kassies en gebaseerd op het gelijknamige boek van Astrid Holleeder.

Een echte primeur, aangezien JUDAS voor het eerst in Nederland door een amateurgezelschap wordt gespeeld. De regie is in handen van Johan Verheij.

Jarenlang terroriseert de beruchte crimineel Willem Holleeder zijn omgeving, vrienden en familie. Om hier een einde aan te maken en in een poging te ontsnappen aan de voortdurende tirannie, leggen Astrid en haar zus Sonja belastende verklaringen af tegen hun broer. Aangezien Willem dreigt het er niet bij te laten zitten, besluit Astrid haar verhaal op te tekenen, als testament, omdat ze nooit zeker is of ze de volgende dag wel haalt.

In de theatervoorstelling wordt dit verhaal verteld vanuit het perspectief van de belangrijke vrouwen in het leven van Holleeder: zijn zussen, zijn moeder en zijn nichtje.

JUDAS  is het aangrijpende relaas van vier krachtige vrouwen die dagelijks leven in de schaduw van de angst voor de dood. Tussen deze dreiging en de dagelijkse beslommeringen door proberen ze hun onderlinge relaties goed te houden en zelf staande te blijven.

JUDAS, een indringende voorstelling over de zoektocht van vier moedige vrouwen naar een normaal bestaan in tijden van liefde, dood en verraad.

Spel:  Chantal Boone, Inge van Mondfrans, Dean van Koningsveld en Maxime Stoop
Regieassistentie: Liesbeth Bakker

Speeldata:       10, 11 en 12 maart 2022,      aanvang 20.15 uur

Te zien in het Huis van Eemnes, Noordersingel 4 te Eemnes.

Kaarten zijn te bestellen via www.huisvaneemnes.nl

Entree: € 15,00

Foto:  Lonneke Boots

Meer informatie is te vinden op www.deoetarti.nl

Volg Deo et Arti ook op Facebook;https://www.facebook.com/ToneelverenigingDeoEtArti

Related posts