Hondentrainer Sandra Spijker helpt jou en je hond met een optimale relatie

Vanaf 22 februari 2022 start de hondenschool ‘Hondenwijsheid’ in Eemnes. Met een passie voor honden en mensen, deelt Sandra Spijker haar kennis zodat iedereen het meest uit de relatie tussen zichzelf en hun hond haalt.

Relatie gaat vóór prestatie
Droom je ervan om een hond te hebben die je vertrouwt en naar je luistert? Of dat je je hond zonder problemen overal mee naartoe kunt nemen? Dat is waar het bij Hondenwijsheid om draait. Je hond is uiteindelijk je beste maatje, maar het is een relatie waar je aan moet blijven werken.  Je kunt niet aan je hond vragen waarom hij of zij niet naar jou luistert. Hondenwijsheid helpt je je hond te lezen. Door je hond beter te begrijpen, kun je inhaken op zijn behoefte en de relatie tussen jullie versterken. 

Elke hond heeft een andere aanpak nodig
Daarom biedt Hondenwijsheid een gratis telefonisch intakegesprek. Tijdens deze intake bepaal je samen met Sandra welke aanpak voor jouw hond het beste is. Gedurende de trainingen gaat Hondenwijsheid altijd uit van een positieve benadering, en het belonen van goed gedrag. “Wij leren hen wat wel en niet mag zoals: niet in handen bijten, maar wél in een speeltje. Wanneer de pup iets doet wat wél mag, belonen we dit uitgebreid.” Aldus Sandra Spijker.

Een volledige puppycursus volgen, of gerichte hulp voor één probleem
Dat is de keus die Hondenwijsheid biedt. Zowel een zes-weekse puppycursus, als losse trainingen waar bepaalde onderwerpen worden behandeld. De keus is aan
jou. Natuurlijk kun je tijdens het telefonisch intake altijd advies vragen.

Naast de trainingen, biedt Hondenwijsheid de mogelijkheid om vragen te stellen
buiten de trainingsuren. Weet je toch niet zeker of je het goed doet, of valt je hond
terug in zijn of haar oude gedrag? Dan kun je Sandra Spijker dagelijks tussen 09.00 –
18.00 uur bereiken om advies te vragen.

Sandra Spijker: “Naast het bereiken van het gewenste resultaat, is het natuurlijk ook zeer belangrijk dat baas & hond met plezier trainen! Daarom besteed ik veel aandacht aan variatie en de baas/hond relatie tijdens de lessen.”

Kijk voor meer informatie op www.hondenwijsheid.nl

Related posts