Open dag Fitness Eemnes

OP EEN VERANTWOORDE MANIER SPORTEN BIJ FITNESS EEMNES

Eemnes-Zondag 27 februari opent Fitness Eemnes om 09.00 uur de deuren in de voormalige bibliotheek aan de Raadhuislaan 49B.

Vanaf die dag zijn alle inwoners van Eemnes en omstreken welkom om kennis te maken met een gloednieuw fitness centrum voorzien van de nieuwste apparatuur en de E-Gym cirkel.

Fitness is een initiatief van Jan-Marten Schotsman, Roel Cnossen en Robin Koelewijn. Deze fysiotherapeuten hebben de handen ineen geslagen om de in hun praktijken aangeboden fysio-fitness uit te breiden tot een laagdrempelig en ruim opgezet fitness centrum van 600m2 waar op een verantwoorde wijze door jong en oud kan worden gesport.

Bij ons worden verschillende trainingsvormen aangeboden waaronder de eerder genoemde E-Gym cirkel. Trainen met de E-Gym is veilig en verantwoord, meetbaar en voor alle leeftijden geschikt. Een trainingsronde duurt 30 minuten waarbij alle grote spiergroepen aan de beurt komen. Met 2 trainingen per week wordt er al resultaat geboekt. Alle resultaten worden vastgelegd in een persoonlijke trainingsapp en kunnen regelmatig worden geëvalueerd. De Inbody stelt ons in staat om voorafgaand aan de trainingen een goede lichaamsmeting uit te voeren en de voortgang in het verdere trainingsprogramma op de voet te volgen.

Uiteraard zijn wij tevens uitgerust met de nieuwste cardio apparatuur en is er een functionele krachtzone waar iedereen zich desgewenst kan uitleven. Ook is het mogelijk om onder begeleiding van een personal trainer een eigen programma te volgen.

Vanaf zondag 27 februari 09.00 uur staat ons team van enthousiaste trainers klaar om u rond te leiden en te laten kennismaken met ons nieuwe centrum. Uiteraard kunt u ook later in de week een kijkje komen nemen.

De openingstijden van Fitness Eemnes zijn van maandag t/m vrijdag van 07.00u tot 21.30 u en in het weekend van 08.00 u tot 14.00 u.

Bent u benieuwd hoe Fitness Eemnes er uit ziet? Loop dan gerust binnen op de open dag zondag 27 februari of kom later in de week!

Kijk voor meer informatie op info@fitnesseemnes.nl.

Related posts