SV Eemnes JO19-1 zorgt voor historisch moment in de clubgeschiedenis.

Zaterdag 5 februari zorgde de JO19-1 van SV Eemnes voor een bijzondere mijlpaal. Het team werd in en tegen Soest overtuigend kampioen in de hoofdklasse en promoveerde daarmee naar de 4e divisie. Nog nooit in het bijna 75-jarig bestaan van SV Eemnes wist een team zich te kwalificeren voor dit niveau.

Het relatief jonge team bleek in topvorm in de najaarscompetitie. De beslissende kampioenswedstrijd stond gepland tot in december ’21 het complete voetbalprogramma vanwege de corona-maatregelen werd stilgelegd. Groot was de opluchting dat deze wedstrijd bij het hervatten van de competitie toch mocht worden uitgespeeld. Afgelopen zaterdag was het zover. Het gelijkspel tegen de JO19-1 van SO Soest was genoeg om het kampioenschap en daarmee promotie mee te nemen naar Eemnes.

Related posts