Bergetappe

Maar liefst vier ‘bergen’ moeten er worden bedwongen tijdens de eerste groepswandeling van 2022 van de Stichting wandelvierdaagse Het Gooi op zondag 13 maart. De 18 km lange tocht voert de wandelgroep naar landgoed Larenberg (achter het Tergooi-ziekenhuis), de Tafelberg, het Huizerhoogt en de Woensberg.
Halverwege is er een koffiestop bij de handbalclub SDS’99 te Blaricum. Via Mauvezand, Gooiergracht en Postiljonheide
keert het gezelschap terug naar start- en finishplaats SV Laren aan het Schuilkerkpad in Laren. Aanmelden kan
tussen 8.45 en 9.15 uur in de kantine van SV Laren, waarna de groep om 9.30 uur op pad gaat.
Deelname kost 4 euro. Dit is inclusief de koffie met koek! Honden mogen niet mee.
Raadpleeg voor het laatste nieuws de site www.wandelvierdaagsehetgooi.nl. Daar kan ook worden ingeschreven voor de 12e editie van de Gooise Wandelvierdaagse, die dit jaar van 22 tot en met 25 juni wordt gehouden. De eerstvolgende groepswandeling is op zondag 10 april.

Related posts