Feestweek KPJ Eemnes organiseert: Eemnestival!

Heel Eemnes mag weer! En wat dan wel vraagt u zich af… Genieten van een geweldige feestweek! Helaas kon de feestweek van KPJ Eemnes vorig jaar slechts beperkt plaatsvinden, maar daar laten wij het niet bij zitten. Heel Eemnes verdient een feestje omdat alles weer een beetje mag en daarom organiseert KPJ Eemnes van dinsdag 24 tot en met zondag 29 mei 2022 weer een feestweek. Deze feestweek staat dit jaar wederom in het teken van “Eemnestival”, wat inhoudt dat er de hele week een gezellige festivalsfeer is in en rondom de feesttent.

De feestweek zal dit jaar weer terugkomen met diverse klassiekers, waaronder ringsteken op het losse paard, een boltoernooi, de prutmarathon en met Vaart in de Vaart! Daarnaast heeft de organisatie weer haar best gedaan om een aantal nieuwe evenementen neer te zetten, zoals een darttoernooi en ouderwets spijkerbroekhangen. Omdat de feestweek tijdens hemelvaart is, zal ook het jaarlijkse sportevenement de Zeskamp bij de tent plaatsvinden. Dit betekent niet alleen een sportieve middag, maar naast de vrijdag en zaterdag nog een avond voor een knalfeestje. Het volledige programma houden wij nog even spannend, maar zal naarmate de feestweek dichterbij komt steeds verder worden onthuld! Eind April kunt u dan ook het welbekende feestkrantje verwachten, waarin het complete programma uit de doeken wordt gedaan.

Houd deze week dus vrij en kom gezellig naar de feesttent! Wij hebben er zin in! Jullie ook? Heel Eemnes mag weer!

Ga voor meer informatie naar onze Facebookpagina, Feestweek KPJ Eemnes.

Related posts