Kindervoorstelling ‘Ik zou wel een kindje lusten’ in het Huis van Eemnes

Zaterdag 19 maart is in het Huis van Eemnes de kindervoorstelling ‘Ik zou wel een kindje lusten’ te zien. Een vrolijke interactieve voorstelling voor kleuters gebaseerd op het gelijknamige prentenboek van Sylviane Donnio & Dorothée de Monfreid.

In een intieme, speelse sfeer speelt en zingt Joes een dag uit het leven van de krokodil die wel een kindje zou lusten. De kleine krokodil vindt bananen best lekker, maar eigenlijk zou hij ook wel eens een kindje lusten. Op een dag ziet hij een meisje en waagt hij een poging… Een dolkomisch verhaal met fijne, droge humor die iedereen, jong en oud, zal waarderen.

Een gevarieerd optreden waarbij de kinderen luidkeels mee kunnen zingen en dansen! En ook al is het een beetje spannend, de krokodil bijt misschien in je bil… er worden geen kindjes opgegeten!

Zaterdag 19 maart
15.00 tot 15.45 uur
7,50 euro, inclusief drankje
Huis van Eemnes
Koop je kaartje op www.huisvaneemnes.nl

Related posts