Leren Bridgen en Positieve Psychologie in Eemnes

Naast Talencursussen zijn ook de Bridgecursussen van de Volksuniversiteit enorm populair.

Wekelijks proberen tal van cursisten zich deze denksport eigen te maken. Docent Hans Lof is daarbij een grote stimulator. Heel relaxed en geduldig brengt hij de nieuwelingen de fijne kneepjes van dit fascinerende spel bij. Begin maart start weer een nieuwe serie cursussen, waaraan deze week nog een extra vervolg/opfriscursus is toegevoegd. Op 24 maart kunnen spelers die al een jaartje spelen in een club of 3-4 cursussen hebben gevolgd, hun spel verder perfectioneren in 6 lessen van 2 uur. In de cursus 5-kaart Hoog komen o.a. Opbouwend bieden, klaverlengte, Berry’s Jacoby (genoemd naar grootmeester Berry Westra) en Slam aan bod. Naast theorie wordt er uiteraard ook volop geoefend tijdens de lessen. Meer info op: www.volksuniversiteithetgooi.nl/bridge


Doelen zetten én behalen. Wie lukt dat niet?

Dit seizoen bood de Volksuniversiteit een serie van 3 workshops aan in het teken van Positieve Psychologie. Dit hield in een ontdekkingstocht naar ieders sterke punten en talenten. We gaan op zoek naar eigen doelen en ontwikkelen vaardigheden om die doelen te bereiken. En we ontdekken het belang van ontspanning en leren te werken aan innerlijke rust en balans in ons leven.

Helaas is deze workshop-serie “Richting Geluk” voortijdig gestopt door Corona.

Maar…. gelukkig is er voor belangstellenden een nieuwe kans. Op 9 mei is er ’s avonds de workshop Doelen zetten en behalen. Op 23 mei volgt de workshop Balans en Innerlijke rust.

Hoewel het een serie is, dus op elkaar afgestemd, zijn de workshops ook prima los te volgen.

De groepen zijn qua grootte beperkt, dus het is verstandig snel in te schrijven.

www.volksuniversiteithetgooi.nl/persoonlijke-ontwikkeling

Related posts