RONDJE CULTUUR – 17 MAART

Het was een stormachtig eerste Rondje Cultuur van 2022, waarbij we gelukkig toch weer heel veel trouwe en nieuwe gasten in de theaterzaal mochten begroeten om samen te genieten van de mooie en interessante presentaties. Hoewel het best even ‘stressy’ was met een zangeres, die moest afzeggen vanwege corona besmetting en onze presentator Marcel en onze publiciteitsman Jorrit beiden met vakantie waren. Maar met een hoop kunst- en vliegwerk, hebben we toch weer een mooi Rondje Cultuur kunnen bieden.

Voor 17 maart zijn we nog niet helemaal rond, maar wel kunnen we verklappen dat we in ieder geval Paula Steenwinkel  – denkvaardighedentrainer – bereid hebben gevonden om ons alles te vertellen over ‘denkfouten & drogredenen’. Ze neemt ons mee in het wat en waarom van drogredenen en hoe wij ons hiertegen kunnen wapenen. Herkent u dat gevoel dat u in een discussie denkt: ‘dit klopt niet’ maar dat u niet goed kunt aanwijzen wat en eigenlijk met uw mond vol tanden staat? Paula Steenwinkel – auteur van het boek ‘Drogredenen’ gaat ons veel meer hierover vertellen. Het overige deel van Rondje Cultuur blijft nog even een verrassing, maar belooft nu al veel moois!

Het is voor ons team altijd weer een uitdaging om interessante, kunstzinnige, creatieve of gewoon bijzondere gasten te vinden en wij willen bij deze graag uw hulp hierbij vragen. Kent u iemand die wel een iets bijzonders wil vertellen over zijn/haar vak, hobby, kennis etc. – laat het ons a.u.b. weten. Wij nemen dan graag contact op en kunnen dan wellicht een mooie presentatiekans bieden.

Contact namens Rondje Cultuur: m.kropman@planet.nl

Wij verwelkomen u graag op 17 maart. Het programma is van 20.00-22.00 uur. De zaal is open vanaf 19.30 uur. Kom op tijd, want vol = vol!

Related posts