Voorstelling Ik wil een groot monster

Er zijn nog kaarten!

Voor de doorgeschoven voorstelling van de Nationale Voorleesdagen Ik wil een groot monster zijn nog kaarten. In Muiden en Naarden vindt de voorstelling voor peuters nog plaats op 27 maart en in Eemnes en Loosdrecht op 3 april. Nog veel peuterpret dus in maart en april!

De voorstelling (3-6 jr.)

En toen was het verhaal helemaal uit. Ja, maar ….. toen gingen de monsters weer ontsnappen. Helemaal niet, de monsters zitten in het boek en mogen er niet uit. Ja, maar ….Weet je wat, ik doe wel een touw om het boek, dan blijven de monsters in het boek en nu ga jij slapen. Welterusten.

Zijn alle monsters nu gevangen? Nee, een klein monstertje heeft zich verstopt. Het is Bleu en hij zegt; “Boe-oe-oe-oe” Een spannende voorstelling met kleine, heel kleine en grote monsters.

De kosten bedragen € 6,- per persoon 

De kinderen krijgen na afloop een verrassingstas mee n.a.v. de Prentenboek Top10.

Eemnes 3 april 15:00 uur

Loosdrecht 3 april 10:30 uur

Muiden 27 maart 15:00 uur

Naarden 27 maart 10:30

Related posts