Zaterdag 19 maart Lenteschoonmaak Eemnes

De krokussen en narcissen komen weer op, maar ach, wat ziet het eruit met die troep ertussen! De Werkgroep “Eemnes Schoon” organiseert als vanouds de Lenteschoonmaak in Eemnes op zaterdag 19 maart a.s., op de Landelijke Opschoondag. We mogen ons verheugen in een vaste kern van deelnemers, waaronder ook de groepen in de buitenranden van Eemnes: Heidehoek o.l.v. Ina Panman en “het eiland van Eemnes” o.l.v. Paul Sprey. In het kader van ‘jong geleerd, oud gedaan’ mogen kinderen meedoen onder begeleiding van een volwassene.

Wie helpt ons op zaterdag 19 maart a.s. van 10.00 (inloop 9.30) tot ca. 12.00uur en/of van ca.13.00 tot ca. 15.00 uur? We beginnen vanuit het Huis van Eemnes, waar ook de traditionele lunch zal worden geserveerd. Je mag alleen of met z’n tweeën/drieën lopen, al naar gelang je graag wilt. Er wordt uitsluitend gelopen op veilige plaatsen, niet op rijbanen en niet bij op- en afritten van de snelwegen. De BEL-gemeentewerf stelt materiaal beschikbaar (knijpstokken en vuilniszakken), maar eigen materiaal mag ook. We gebruiken eigen veiligheidshesjes met de opdruk “Eemnes Schoon” zodat iedereen ziet waarvoor je bezig bent.

Voor een goede planning worden deelnemers verzocht zich aan te melden bij Erik Ruizendaal (coördinator), e-mail erik.r.ruizendaal@gmail.com of tel. 06-2716 7808.

Afbeelding: [IMG_1026.JPG]

Foto: Jaap Groeneveld

Related posts