45 jaar Hobbitstee in Eemnes!!

En dat werd gevierd. ‘Wij zijn Hobbits’ was het thema. In de kleuterbouw, onderbouw, middenbouw en bovenbouw maakten de leerlingen een prachtig portret van zichzelf. En dat gebeurde met verf, met boetseerwas of met klei. In de middag bezochten vele (groot)ouders de tentoonstelling van de kunstwerken. Fijn, dat dat weer mogelijk is. Binnenkort is een selectie van deze kunstwerken te bewonderen in het Huis van Eemnes.

Van oudsher is de Hobbitstee betrokken bij goede doelen. Op deze feestelijke dag vroegen de leerlingen aandacht voor Oekraïne. Eerder in de week werd er in alle groepen cakebeslag gemaakt en zorgden de oudste leerlingen voor de verwerking tot cupcakejes. Afgelopen donderdag nam de leerlingenraad de verkoop op zich. Ruim €400 werd opgehaald: een bedrag om trots op te zijn.  

Woensdag 18 mei neemt De Hobbitstee deel aan de Open Dag voor basisscholen. Deze dag is bedoeld voor die ouders, die nog een keus moeten maken voor een basisschool voor hun kind(eren). U bent van harte welkom tussen 09.00 en 12.00 uur.

Related posts