De Derde Helft gaat 10 Mei van start in de BEL-combinatie.

Op 10 mei kunnen ouderen uit Blaricum, Eemnes en Laren bij SV Laren ’99 gratis kennismaken met activiteiten binnen De Derde Helft. 

De Derde Helft is voor mensen die actief in het leven staan en heeft als doel om van de sportkantine een ontmoetingsplaats te maken. Niet alleen voor sport en spel, maar ook voor een kop koffie en een goed gesprek. De ouderencommissie van de Derde Helft organiseert vanaf 10 mei wekelijks tal van activiteiten voor alle 55-plussers uit Blaricum, Eemnes en Laren.

Iedereen is bij De Derde Helft van harte welkom om elkaar vrijblijvend te ontmoeten en mee te doen met activiteiten die georganiseerd worden door vrijwilligers zoals bord – en kaartspellen, jeu de boules, biljarten, wandelen met Henk, Walking Football, tennis, tafeltennis en nog veel meer.

De Derde Helft stelt haar deuren open elke dinsdagochtend van 9:30 tot 13:00 uur in de kantine van SV Laren ’99, Schuilkerkpad 2 in Laren.

Vooraf aanmelden wordt op prijs gesteld. De wekelijkse bijdrage is € 2,50 incl. een kopje koffie of thee.

Aanmelden kan door te mailen naar derdehelft@svlaren99.nl met je contactgegevens of via de website www.svlaren99.nl.

Actuele informatie is te vinden op Facebookpagina De Derde Helft BEL.

Programma 10 mei:

>  9.30 uur – Inloop met koffie en thee

> 10.00 uur – Opening en start activiteiten

> 12.00 uur – Afsluiting 

> 13:00 uur – Afsluiting voor wie gebruik maakt van een lunch.

Voor wie is De Derde Helft?

Binnen De Derde Helft organiseren clubs activiteiten in de sportkantine, waaraan zowel leden als niet-leden deel kunnen nemen. Op deze manier vergroot de club de maatschappelijke waarde en wordt er saamhorigheid ervaren, zonder per se een sport uit te oefenen. Op deze manier hebben zowel de vereniging als de deelnemers profijt van De Derde Helft.

De Derde Helft is een initiatief van het Nationaal Ouderenfonds, ouderencommissie van SV Laren ’99, Versa Welzijn en Sportief en gezond BEL.

Related posts