Deo et Arti speelt “Blind Dates”

Zin in spraakmakend toneel onder het genot van een hapje en een drankje in een andere setting dan de standaard, kom dan kijken naar Blind dates!

Toneelvereniging Deo et Arti speelt “Blind Dates”, een voorstelling geïnspireerd op het populaire programma.

De voorstelling is een feest van herkenning voor vrijgezellen, maar zeker ook 

geschikt voor mensen in een relatie, die willen zien welke ellende hun bespaard blijft. Regie/Tekst: Robbert Jan Proos

Daten is de hel, maar alleen zijn is ook niet gezellig. In deze komische voorstelling hebben zes mensen zich dus maar opgegeven voor een avondje ‘blind daten’. 

U kent ze wel, die TV programma’s waarin onbekenden bij elkaar aanschuiven voor een date. Soms vraag je je af waarom ze  nog niemand gevonden hebben, maar vaak snap je het wel. Van contactgestoord en introvert tot flamboyant en ‘hou anders je bek effe’, ze hebben in elk geval allemaal gemeen dat je er uren naar kunt kijken. 

In een restaurant is het ‘blind date night’. De gastvrouw is zelf een succesloze serial dater, de barman/vrouw is al tien jaar getrouwd en de zes gasten….,die hebben allemaal hun eigen verhaal. Zo heeft Yorick al heel lang niet gedatet sinds negen jaar geleden zijn hart gebroken werd. Hij gaat gezellig eten met Hester, die inmiddels met honderd mannen aan tafel heeft gezeten en de ware nog steeds niet heeft gevonden. De vlotte en robuuste Angelica is meer een feestbeest, die denkt dat het tijd wordt voor iets anders dan de lipstick lesbians waar ze al heel haar leven op valt. Maar of de intens gereserveerde Lies het juiste medicijn is… Margje is een beetje een apart gebakje. Ze denkt hardop en dat is niet altijd handig. Maar dat is allemaal niks vergeleken bij de timide Dave, die nog bij zijn moeder woont en sociaal compleet onaangepast is.

Spel: Karel van Buren, Lisa Harrison, Annemiek Dombroek, Clifford Zegers Veeckens, Angelique Scherpenzeel, Marjo van der Wardt, Sanne Ruisendaal-Bechger en Ruud Fecken.

De voorstellingen zijn op:  16 april, aanvang 20.15 uur

23 april, aanvang 15.00 uur

24 april, aanvang 20.15 uur

Te zien in het Huis van Eemnes, Noordersingel 4 te Eemnes.

Kaarten zijn te bestellen via www.huisvaneemnes.nl

Entree: € 25,00 , inclusief een drankje en een borrelplank

Foto:  Dick Scherpenzeel

Meer informatie is te vinden op www.deoetarti.nl

Volg Deo et Arti ook op Facebook; https://www.facebook.com/ToneelverenigingDeoEtArti

Related posts