Eemnestival 2022

Hallo Eemnessers!

De eerste feestjes en evenementen zitten er na de corona inmiddels weer op en we hebben de heupjes alweer lekker losgegooid. Klaar voor een volgend feestje? Wij wel! Achter de schermen is de feestweek commissie van de KPJ Eemnes druk bezig om weer een geweldige feestweek neer te zetten. 24 t/m 29 Mei is het evenemententerrein van Eemnes the place to be! Het volledige programma van de feestweek zal snel door jullie brievenbus vallen en op facebook worden aangekondigd, maar hier alvast het programma in het kort:

We trappen de feestweek af op dinsdag met een pubquiz, waarin de algemene en lokale kennis van de deelnemers getest wordt.  Op woensdagmiddag staat de kindermiddag weer op het programma. Dus stuur al je kinderen, neefjes, nichtjes, broertjes en zusjes naar de tent, waar ze vast kunnen oefenen op hun dansmoves voor ze oud genoeg zijn om naar de KPJ te mogen. In de avond zal dan het Eemnesser boltoernoei zijn, waar fanatiek gestreden zal worden voor de felbegeerde eerste plek. Op de donderdag staat dit jaar de zeskamp centraal, waar sportieve teams tegen elkaar strijden op verschillende onderdelen. Aansluitend hieraan vindt onze eerste feestavond in de tent plaats.

Voordat vrijdag de kroeg, inclusief een darttoernooi en zangertjes, in de tent zal worden geopend is er een seniorenmiddag, compleet verzorgd met lunch en entertainment. De zaterdag kent verschillende klassiekers uit ons programma, waaronder ringsteken en met Vaart in de Vaart. Als iedereen droge kleren heeft gehaald zal de Hermes House Band er alles aan doen om jullie weer helemaal in de feeststemming te krijgen. Tot slot zal zondag van start gaan met een tentviering, waarna er gezellig een taartje gegeten kan worden van de deelnemers van Heel Eemnes Bakt. Hierna zullen ook de solexrijders vertrekken en is er de mogelijkheid tot spijkerbroekhangen en boegsprietlopen over de vaart. De feestweek wordt zondagmiddag feestelijk afgesloten met livemuziek in de feesttent waarbij gezelligheid en samenzijn centraal staan.

Let op dat de inschrijvingen voor Vaart in de Vaart, de Pubquiz, Heel Eemnes dart, de ochtendwandeling en Heel Eemnes Bakt sluiten op 21 mei.

Ga voor meer informatie over de evenementen naar onze Facebookpagina, Feestweek KPJ Eemnes, check het feestkrantje, of mail ons via feestweek@kpjeemnes.nl!

Related posts