Een weidevogel excursie

Datum: 20 april

Tijd: 18.00 – 20.00

Gratis

Als vervolg op de themaochtend ‘Weidevogels’ afgelopen najaar een eerste thema-avond. Een weidevogel excursie. We gaan de polder in en de weidevogels van dichtbij bekijken! Grutto’s, tureluurs, graspiepers en kieviten, we gaan ze allemaal zien en meer.

Onderweg wordt u wegwijs gemaakt door Celine Roodhart. Zij is beheerder van een weidevogelgebied, vertelt een stukje ontstaansgeschiedenis van de Eemnesser polder en helpt alle vogels te herkennen die we tegenkomen.

Het is een wandelexcursie van ongeveer 2 uur over verharde en onverharde paden (Meentdijk). We vertrekken per fiets vanaf het Huis van Eemnes en fietsen dan naar de polder waar we de excursie starten.

Verzamelen bij het Huis van Eemnes is om 18.00 uur, 18.15 vertrekken we naar de polder. Kom dus op de fiets, trek wandelschoenen en een winddichte jas aan en neem vooral uw verrekijker mee.

Wij hebben er zin in!

Meer informatie:

H Dijkstra

pr@bibliotheekgooienmeer.nl

Related posts