“Met vaart in de Vaart”

Hallo Eemnessers!

Inmiddels zal iedereen de feestweek van KPJ Eemnes al met koeienletters in zijn of haar agenda hebben staan en de voorbereidingen zijn dan ook al in volle gang! Eén van de activiteiten die elke editie weer op het programma staat en bekend is als het hoogtepunt van de zaterdag is het waterspektakel “Met vaart in de Vaart”. Via deze weg willen wij dan ook wat extra aandacht schenken aan dit fantastische evenement, dat alleen plaats kan vinden als er weer genoeg Eemnessers de sprong in het diepe durven te wagen!

Deze editie gaan we tobbedansen (ook wel bekend van ter land, ter zee en in de lucht), waarbij de deelnemers met een (zelfgebouwd) voertuig de circa 6 meter lange schans af zullen sjezen. De schans komt uit in de vaart en het stuk tussen de schans en de welbekende bel moet hierbij drijvend overbrugd worden. Een superleuke uitdaging dus, met mooie prijzen voor de winnaars.

Met vaart in de Vaart is dus niet alleen leuk om naar te kijken, maar nog veel leuker om aan mee te doen. Ben jij zestien jaar of ouder? Schroom dan niet en schrijf je in! Je mag alleen deelnemen, of samen met een groep. Meedoen is dan ook nog nooit zo makkelijk geweest. Haal je opblaasbootje, skelter, surfplank of een zelfgebouwd voertuig van zolder en vereeuwig jezelf op deze prachtige baan. Prijzen worden vergeven in de volgende drie categorieën: Snelste tijd 1 of 2 personen, snelste tijd met meer dan 2 personen en de originaliteitsprijs.

Wij zorgen voor mooi weer, jullie voor de inschrijvingen? Opgeven kan door een e-mail te sturen naar: feestweek@kpjeemnes.nl o.v.v. “Met vaart in de Vaart”. Bij inschrijving ontvangen de deelnemers een deelnemersbrief, de reglementen met verdere uitleg van het spel en de eigen risicoverklaring. Opgeven kan tot en met 21 mei aanstaande.

Related posts