Old Star Volleybal een Succes

“Gezellig”, “ontspannend” , ”leuk” e.d.  zijn de woorden die deelnemers gebruiken om het door The Smashers en Voleem gestarte Old Star Volleybal op dinsdagochtend te omschrijven. Dit geld voor de training maar zeker ook voor de “Derde Helft” oftewel “nazit met een kop koffie”.

Tijdens de training wordt op een verantwoorde manier door elke deelnemer op eigen niveau bewogen en gevolleybald. Voorkomen van blessures is regel 1 voor de trainers.

Sinds de start op 5 oktober is het aantal deelnemers gegroeid tot 24 met een gemiddelde leeftijd van 74 jaar. Er zijn gemiddeld 19 spelers aanwezig zijn en deze komen uit Bunschoten, Baarn, Huizen, Laren, Blaricum en Eemnes. Er is nog ruimte voor nieuwe deelnemers zodat er met complete teams van zes gespeeld kan worden.

Deelname staat open voor vrouwen en mannen boven 55 jaar met of zonder volleybalervaring.

Kom eens kijken op dinsdagochtend om 10:00 in Het Huis van Eemnes of meld u aan via recreanten@voleem.nl of mkanters@hetnet.nl.

We zien u graag.

Related posts