Optreden brengt mensen samen op Tweede Paasdag

Muziek en borrel in Marians Eethuis

De Pasen komen eraan. Feestelijke dagen die bij uitstek zijn bedoeld voor gezelligheid. Voor mensen die nog geen plannen hebben en wel behoefte hebben aan samenzijn en gezelligheid, organiseren Marian Roskamp en Kevin van den Berg een gratis, gezellige middag op 18 april, Tweede Paasdag.

Feestdag

Al jarenlang kookt Marian verse maaltijden in De Bongerd, die nu thuis worden bezorgd. Zij verzorgt op 18 april in haar locatie de horeca. “Voor mij is het belangrijk om mensen bij elkaar te brengen voor de gezelligheid, met een hapje en een drankje. Het entertainment is er zodat mensen blij en gelukkig weer naar huis gaan en niet alleen thuis blijven zitten.” Daarom ontwikkelde ze met Baarnaar Kevin van den Berg aanvankelijk het plan om met Kerst twee programma’s op te zetten. Dit kon door de coronamaatregelen echter niet doorgaan. Daarom geven ze het Tweede Paasdag alsnog een kans.

Liedjes

“In de afgelopen jaren heb ik in de regio ook tijdens verschillende feestdagen optredens verzorgd, van een PaasBingo tot een Kerst-truck,” vertelt Van den Berg. “Samen met Manon Blaauw verzorg ik een interactief programma met vertrouwde, herkenbare liedjes. Voornaamste doel is gezelligheid met een tikkeltje nostalgie. Zodat niemand de Pasen alleen hoeft te vieren! En misschien verstop ik nog wel een paasei.”

Gratis aanmelden

In samenwerking met de Gemeente Eemnes en de Stichting Vrienden van het Ouderenwerk wordt het programma mogelijk gemaakt. Aanmelden is nodig en kan telefonisch bij Marian via 0612727226. Marians Eethuis is te vinden in De Bongerd: Jonkheer Roellaan 15, Eemnes.

Related posts