Paasconcert van de Sint Jans Schola in de Sint Jansbasiliek

Maandag, 2de paasdag, 18 april 2022; aanvang 15.30 uur  

 LAREN, Brink 31. 

Eindelijk mag en kan de Sint Jans Schola weer na 2 jaar haar traditionele Paasconcert uitvoeren op tweede Paasdag 18 april in de Sint- Jansbasiliek aan de Brink 31 te Laren. Een sfeervol en afwisselend programma met muziek van diverse componisten en stijlen, zoals van Michael Haydn, Mendelssohn, Schutz en Gretchaninoff zal ten gehore worden gebracht. 

Circa 20 enthousiaste koorzangers zullen hieraan mee werken, samen met organist Bas Groenewoud en trompettist Peter Leydekkers.  

Algehele leiding is in handen van Hans Rikkert de Koe.  

Aanvang van het concert is om 15.30 uur, de deuren worden om 15.00 uur geopend. De toegang is vrij, er is een deurcollecte na afloop. De opbrengst hiervan is deze keer voor Oekraïne. Het concert belooft ook dit jaar weer veel luistergenot te geven met muziek door de eeuwen heen. Wij hopen u te ontmoeten op 18 april.                                Info: www.sintjansschola.nl 

Foto: Bruno Wacker

Zie ook de site van de Schola: www.sintjansschola.nl

Related posts