Volksuniversiteit Workshops

Het geluks-effect van Positieve Psychologie

Niemand is ooit te oud om te leren beter in het leven te staan. De jonge docente Kim Breuls van Volksuniversiteit Het Gooi is zelf super positief ingesteld en het is dan ook niet zo gek dat ze van Positieve Psychologie haar vak heeft gemaakt. Zij geeft in het hele land aan studenten en volwassenen trainingen, cursussen en workshops. Haar doel: mensen beter in hun vel te krijgen.
Voor de Volksuniversiteit geeft zij dit voorjaar 2 workshops onder de titel Richting Geluk.

Doelen zetten én behalen!
Een valkuil waar iedereen wel intrapt, doelen voor ogen hebben waar niets van terecht komt. Maar welke doelen zijn werkelijk belangrijk. Voor nu en de toekomst? In deze workshop van 2,5 uur ontwikkelen we vaardigheden om die doelen daadwerkelijk te behalen.
Dinsdag 9 mei, aanvang 19.30u, Huis van Eemnes

Balans en innerlijke rust
Altijd zijn we druk, voortdurend komen we tijd te kort en lopen achter alles aan te hollen. We moeten immers van alles en winnen 25/7 bereikbaar zijn. Wie die herkent, ontdekt in deze workshop het belang van ontspanning en leert vaardigheden om innerlijke rust en balans te vinden.
Dinsdag 23 mei, aanvang 19.30u, Huis van Eemnes

Meer informatie en aanmelden: www.volksuniversiteithetgooi.nl/persoonlijke-ontwikkeling

Related posts