Weer leuke theaterarrangementen in het Huis van Eemnes

Iedere maand heeft het Huis van Eemnes een theaterarrangement. Heerlijk genieten van een mooie voorstelling met wat lekkers vooraf, in de pauze of na afloop. In april en mei zijn er de volgende theaterarrangementen:

Pinsa pizza en De Aimabele Schoften
Zaterdag 30 april
De Aimabele Schoften zijn liefhebbers van het leven en daar hoort regelmatig een goed glas wijn bij. Dat zij over dit goddelijk vocht een muzikaal cabaret hebben gemaakt is dus niet verwonderlijk. Izak, Ferdinand en Marcel bekijken de wijn van meerdere kanten. En laten je meeproeven.
Begin de avond goed met een pinsa pizza in de Brasserie van het Huis van Eemnes.
Prijs arrangement: 29,95 euro

Astrid Cattel met borrelplank
Vrijdag 27 mei
Cabaretière Astrid Cattel deelt haar positieve energie, verbazing en emotie en zij gaat haar gevoelige karakter in deze goudeerlijke cabaretvoorstelling niet uit de weg. Mét zelfspot. Zij neemt luisteraars mee in haar persoonlijke, dagelijkse gewoonste en ongewoonste levenssituaties. Want, hoeveel tijd besteden wij aan het waarmaken van onze échte realistische wensen? Het leven is te kort om daar niet een middag of avond bij stil te staan.
Praat lekker door over de voorstelling met een borrelplank erbij.
Prijs arrangement: 17,95 euro

Koop je kaartjes via www.huisvaneemnes.nl

Related posts