Muziekcafe: Navy Acoustic Flavours

Iedere eerste zondag van de maand is het tijd voor het Muziekcafé. Met deze keer: NAVY Acoustic Flavours

Vergeten parels van mooie liedjes, gestoken in een akoestisch jasje. Overgoten met een sausje van pop, soul & bossa nova. Heerlijk om naar te luisteren voor tijdens een borrel, verjaardag, receptie, diner en zelfs in de huiskamer! NAYV speelt lekkere, mooie, groovy muziek in acoustic style. Gewapend met een hoge dosis muzikaliteit en een heerlijk repertoire weet NAYV op iedere gelegenheid de gewenste sfeer te creëren.

De twee leading ladies Yvette de Bie ( the voice) & Nathalie D’Alessandro worden begeleid door de drie ras muzikanten Michael, Percy & Clement die samen het fundament zijn van NAYV.

Het muziekcafé is van 15.00 – 17.00 uur. Vrije inloop en de toegang is gratis.

Related posts