Ode to Freedom!

Op zaterdagavond 21 mei geeft het harmonieorkest van Crescendo Baarn een concert in het Huis van Eemnes.
Het thema van dit concert is Ode to Freedom!
Na 2 jaar van afwezigheid heeft het harmonieorkest van Crescendo zich weer kunnen presenteren aan het publiek tijdens Koningsdag. Medewerking werd verleend aan het buitenoptreden op de Brink en in de Pauluskerk tijdens de Oranjeviering. De leden van het orkest hebben de smaak te pakken nu ze weer zonder coronabeperkende maatregelen weer voltallig kunnen repeteren en op kunnen treden. Daarom presenteert het voltallige harmonieorkest op zaterdagavond 21 mei onder leiding van dirigent Kees Kramer een gevarieerd programma in de theaterzaal van het Huis van Eemnes. Op het programma staat onder andere de Armeense Dansen van Alfred Reed. Daarnaast staan stukken op het programma van klassiek tot film en pop. In het muziekstuk Il Triello van Morricone neemt Carel Tukker op trompet de solopartij voor zijn rekening. Ook zal het orkest Ode to Freedom van ABBA ten uitvoer brengen, in een arrangement van dirigent Kees Kramer. Kortom, een mooie gelegenheid om hernieuwd kennis te maken met de mogelijkheden van het harmonieorkest. 

Kaarten voor dit concert kunt u vooraf reserveren via MailScanner has detected a possible fraud attempt from “eur01.safelinks.protection.outlook.com” claiming to be www.crescendobaarn.nl.
U ontvangt vervolgens de toegangskaart in de mail. Er zijn ook kaarten aan de zaal te verkrijgen voor aanvang van het concert op de avond zelf.
Bent u gastgezin voor Oekrainse vluchtelingen of kent u Oekrainse vluchtelingen in uw omgeving? Zij zijn van harte uitnodigd om dit concert vrij bij te wonen.
Het concert begint om 20.15 uur.

Related posts