Saamhorigheid is onze kracht

Hallo Eemnessers,

In het kader van de Eemnesser Feestweek zal er op zondag 29 mei a.s. in de feesttent een speciale viering plaatsvinden, die begint om 10.30 uur. Het is een bijeenkomst voor jong en oud, gelovig en niet gelovig, voor iedereen, die zich thuis voelt in de Eemnesser gemeenschap. Het thema is dan ook “Saamhorigheid is onze kracht”. Wat Eemnessers bindt, komt naar voren in teksten, liederen en korte interviews. Daarbij zal extra aandacht besteed worden aan de mensen uit de Oekraïne. Voorgangers zijn: Belinda Huiden-Lammers, Marian Huiden en Henk van Hees.

Er wordt die dag een koor gevormd met mensen, die het fijn vinden om te zingen. O.l.v. Wim van Geffen wordt er vanaf 10.00 uur in de tent geoefend. Het gaat om makkelijk te zingen liederen dus iedereen kan en mag meedoen. Vooraf aanmelden is niet nodig. Om 10.00 uur in de tent zijn is voldoende! Voor oudere mensen en mensen, die niet goed ter been zijn, bestaat er de mogelijkheid om gehaald en gebracht te worden. Daarvoor kan men zich aanmelden via telefoonnummer 5389849 (Henk van Hees) of via e-mailadres info@kleinwee.demon.nl

Aansluitend aan de tentviering zal er de mogelijkheid zijn in de feesttent zelfgebakken taarten te proeven, die thuis zijn gemaakt door inwoners van Eemnes. Wie plezier heeft in bakken, verschillende taarten wil proeven of graag andere Eemnessers wil ontmoeten is welkom! We beginnen om 11.30 uur met het presenteren en uitserveren van de zelfgebakken taarten, die vervolgens door iedereen geproefd mogen worden. Ondertussen is er tijd om met andere Eemnessers te kletsen en een kopje koffie of thee te drinken. De juryleden bepalen op basis van uiterlijk en smaak wie de prijs voor de lekkerste en mooiste taart in handen mag nemen.

De taarten mogen vanaf 10.30 aan de zijkant van de tent worden afgeleverd. Daarnaast is er natuurlijk de mogelijkheid om de taart bij aanvang om 11:30 zelf mee te nemen. Graag bij het inleveren vermelden wat er in de taart zit i.v.m. allergieën (denk aan gluten, lactose en noten). Als u alleen de taarten komt proeven hoeft u hiervoor niet aan te melden. Als u wel wilt deelnemen aan ‘Heel Eemnes bakt’ kunt u zich aanmelden via het e-mailadres: feestweek@kpjeemnes.nl

Wilt u de bakkunsten zien van onze Eemnessers? Prik dan gezellig een vorkje mee!

Related posts