Save the date: Disco Polder Party

Zaterdagavond 8 oktober wordt het Huis van Eemnes omgebouwd tot een gigantische discotheek. En wel voor de Disco Polder Party! De beste discokneiters allertijden uit de jaren ´70, ´80 en ´90 schallen uit de boxen.

Earth Wind & Fire, Donna Summer en 2Unlimited… DJ’s Rik en Ed, bekend van de discofeesten Dance Fever en de Royal Disco Party, gaan los achter de draaitafel voor een geweldige show. Met een laser- en lichtshow en originele videoclips op een groot scherm.

Dus… Heb je heimwee naar de tijd van beenwarmers, gekleurde legging en schoudervullingen? Ben jij ook een oudere jongere vanaf 25 jaar en wil je een te gekke gezellige avond meemaken in een ongedwongen sfeer, met leuke mensen, de beste dansbare muziek, en allround DJ’s? Maak je klaar voor de Disco Polder Party!

Tickets zijn te koop op www.huisvaneemnes.nl

Kosten: 15 euro, inclusief consumptie

Fotocredits: Sjaak Hoogendoorn

Related posts