Simon & Garfunkel in het Huis van Eemnes

Vrijdag 16 september dompel je je in het Huis van Eemnes onder in Simon & Garfunkel. In deze voorstelling krijg je een terugblik op hun concert in Central Park, New York. Ruim tien jaar na hun scheiding in 1970 was dit optreden in 1981 het eerste moment waarop ze weer samen te zien waren. Maar maakte deze reünie kans op een vervolg?

Niels van der Gulik en Frank Kooijman vertellen het verhaal en spelen de nummers uit het concert in Central Park. Ze blikken terug op de carrière van Simon & Garfunkel, het legendarische Central Park-optreden en de beslommeringen tijdens het weerzien.

Behalve dat Central Park een feelgoodconcert is, werpt het ook een nieuw licht op tijdloze hits als Bridge Over Troubled Water, Sound of Silence, A Heart In New York en 50 Ways To Leave Your Lover.

Vrijdag 16 september, 20.15 uur
– Kosten: 23 euro
– Koop je kaartje op www.huisvaneemnes.nl

Related posts