TV Eemnes bestaat dit jaar 50 jaar

een tennisclub met een echt sporthart.

Bij Tennisvereniging Eemnes staan gezelligheid en sportiviteit hoog in het vaandel. Gedurende het gehele jaar worden er tal van activiteiten georganiseerd voor jong en oud. 

Wat een feest gaat het worden het weekend van 9,10 & 11 september, TV Eemnes pakt echt groots uit. Het hele weekend staat in het teken van feest voor jong én oud, leden en niet-leden. Bij TV Eemnes zorgen we voor heerlijk eten, sportieve activiteiten en ook de jeugd wordt niet overgeslagen! Tijdens het weekend van 9 tot en met 11 september zal er iedere dag van alles te doen zijn. 
We nodigen u als niet-lid uit om te komen kijken tijdens het jubileumweekend van 9-11 september. Kom de sfeer proeven en tennis misschien een potje mee!

Naast een volledig lidmaatschap bieden wij onze leden ook een winterlidmaatschap aan, voor zowel volwassenen als de jeugd. 

Het winterlidmaatschap is speciaal in het leven geroepen voor leden van tennisverenigingen waar niet het gehele jaar kan worden doorgespeeld. Dankzij de allweather banen kan er bij TV Eemnes het gehele jaar worden gespeeld! Het winterlidmaatschap loopt van 1 okt ’22 tot 31 mrt ’23.

Heb je interesse? Neem een kijkje op onze website www.tveemnes.nl of neem contact met ons via la.tveemnes@gmail.com

Related posts