De menselijke maat

De verkiezingen met het kaBBBoem effect dreunen nog na. Er is duidelijk gemaakt dat de menselijke maat terug moet in de politiek. Niet alleen kijken naar eigen politieke belangen om een spreidings- of stikstofwet door te drukken en ook niet volgzaam als politieke kudde dieren achter elkaar aan lopen en ja knikken om maar in het pluche te blijven. Luisteren naar de bevolking en kijken waar de prioriteiten moeten liggen, is iets wat Dorpsbelang doet. 

Uw mening telt!

U kan door lid te worden meepraten op de ledenvergadering en rechtstreeks in gesprek gaan met wethouders en raadsleden. Echter, dat is voor Dorpsbelang niet genoeg en daarom zal er dit jaar om uw mening worden gevraagd met betrekking tot de energietransitie. Urgenda heeft aangegeven dat er voldoende windmolens op land zijn, toch zijn er partijen die nog meer windmolens willen. Welk formaat ze ook zijn en of ze nu in de polder of aan de randen daarvan staan, ze bedreigen onze polder en vogels. Voor Dorpsbelang is de keuze helder: GEEN windmolens in of langs onze polder. Toch willen wij weten hoe de Eemnesser bevolking erover denkt. Ook voor andere opwekkingsmogelijkheden van energie zal om uw mening worden gevraagd.

Wilt u nog meer meepraten over uw eigen leefomgeving, bezoek onze site www.dorpsbelangeemnes.nl en wordt lid van Dorpsbelang. Daarnaast is Dorpsbelang niet alleen een partij die het verleden beschermt maar ook de toekomst omarmt. Kom eens praten of het raadslidmaatschap of steunfractielid niet wat voor u is.

Fractie Dorpsbelang

Related posts