Inschrijving voor huurwoning via WoningNet

Eemnesser jongeren willen graag in het dorp blijven wonen. Er is daarom een grote behoefte aan betaalbare woonruimte in Eemnes. Regulier worden er de afgelopen jaren rond de 40 woningen per jaar gebouwd voor alle doelgroepen. Als CDA hameren we op het bouwen van grotere aantallen en het verhogen van het bouwtempo ten aanzien van de huidige behoefte. Dit jaar zorgen projecten als Hink Stap Sprong en De Hilt naast de reguliere bouw in de Zuidbuurt voor extra nieuwe woningen. De 8 tiny houses aan de Barbeelstraat hebben zelfs heel grote belangstelling gehad. Dit gaf aan hoe groot de behoefte onder de jongeren is om zelfstandig betaalbaar te kunnen wonen. We hopen als CDA komende jaren nog meer woningen voor doelgroepen te kunnen realiseren.

Huurwoningen in Eemnes worden regulier via de Alliantie beschikbaar gesteld middels het systeem WoningNet. Wij adviseren daarom iedere Eemnesser jongere (18+) die op enig moment in de toekomst een huurwoning wil verkrijgen per omgaande in te schrijven. De opgebouwde inschrijfjaren zullen in je voordeel werken t.o.v. andere belangstellenden als je straks op je zelf wilt gaan wonen.CDA Eemnes

Related posts