Fijn wonen in Eemnes

Eemnes heeft een gezellige en geslaagde feestweek achter de rug. Waarbij het weer duidelijk was dat Eemnes verbindt. Van mensen die samenwerken om alles te organiseren en goed te laten verlopen tot mensen die deelnemen aan alle activiteiten.

Dit is typerend voor het dorpse karakter van Eemnes. Mensen die samen activiteiten ondernemen maakt Eemnes tot een hechte gemeenschap. Deze gemeenschap maakt het fijn wonen in ons dorp (eigenlijk een stad).

Wij zouden graag willen dat het voor iedereen fijn wonen blijft in Eemnes. Dat starters bijvoorbeeld een woning kunnen vinden en senioren de mogelijkheid hebben om door te stromen naar een geschikte woning. Dus wat de VVD betreft moet er meer gebouwd worden om dit te realiseren. Zodat er nog meer mooie wijken zoals de Zuidpolder ontstaan. 

Fijn wonen in Eemnes gaat niet alleen om het huis waarin je woont, maar ook over de bereikbaarheid. Zo zal in de toekomst Eemnes niet alleen goed bereikbaar zijn met de auto, maar ook steeds beter met het openbaar vervoer met de komst van de HOV-lijn. 

Kortom, Eemnes is een fijne plek om te wonen. En door de juiste keuzes te maken, zal dat ook zo blijven. 

VVD Eemnes

Related posts